Over ZorgXpertWie is ZorgXpert?

ZorgXpert biedt professionele hulp aan jongeren en volwassenen met psychische en psychosociale problemen. ZorgXpert is opgezet door Petra Raveling. Zij is psychiatrisch verpleegkundige en heeft ruim 30 jaar ervaring opgedaan in verschillende sectoren van de psychiatrie.

Welke zorg kan ik bieden;

Ambulante begeleiding(begeleiding binnen je eigen omgeving)

Trajectbegeleiding(Begeleiding binnen je werk of als je te maken hebt met een re-integratie traject )

Consultatie(als de problemen complex zijn en  er sprake is van een vastgelopen situatie kan ik adviseren en ondersteunen in het zoeken naar nieuwe mogelijkheden.)

Waarom zou je kiezen voor ZorgXpert?

  • Omdat ik Hart heb voor mensen en je voor mij geen nummer bent;
  • Omdat ik het verschil wil en kan maken in jouw leven;
  • Omdat ik geen ‘hokjes’ denker ben;
  • Omdat ik geloof in jouw eigen vermogen tot herstel;
  • Omdat ik vanuit jaren lange en brede ervaring mijn kennis kan inzetten voor jouw specifieke probleem;
  • Omdat ik complexe problematiek kan overzien en managen zodat jezelf weer de regie over je eigen leven kunt oppakken;
  • Omdat ik goed kan aansluiten op het punt waar jij nu zit en vandaar uit samen met jou kan kijken naar de mogelijkheden.

Ieder mens en elke situatie is voor mij uniek en daarom vind ik het belangrijk dat je naar de mens kijkt en zijn kwaliteiten en niet alleen naar waar zijn beperkingen worden ervaren.

Ik ben creatief, pragmatisch en oplossingsgericht als het gaat om patronen te veranderen die niet werken in jouw leven. Waarbij respect en eigen autonomie voor mij erg belangrijk zijn. Ik sluit aan bij datgene waar jij behoefte aan hebt en zoek samen met jou naar nieuwe mogelijkheden en inzichten om weer verder te kunnen.

ZorgXpert maakt deel uit van een breed netwerk van hulpverleners. Het multidisciplinair werken en mensen met elkaar verbinden is een belangrijk onderdeel binnen mijn praktijk.

 

 

 

 

Laatste tweets