Wat anderen zeggen over ZorgXpert

“Petra, bedankt voor alle moeite. Je hebt dit jaar mij het gevoel gegeven dat we het samen deden en dat ik er niet alleen voor stond. Super!”

BP

“Dag Petra,

Ik wil je even persoonlijk bedanken wat je allemaal voor me vertrek naar Frankrijk allemaal heb geregeld, het was een hele klus maar wel de moeite waard. Ik heb met veel plezier in Frankrijk gewoond, nu ben ik weer thuis sinds 3 maanden en dat bevalt heel goed. Het gaat ook heel goed. Vast werk, in augustus wordt het me vaste baan! Tja, wat wil een mens nog meer na zo`n lastige en moeilijke periode.
 
Namens mij en namens mijn pleegouders bedank ik je voor Alles!
Dankzij jou is het gelukt dat ik daar Ruim 7 maanden mocht wonen.
 
Bedankt Petra!”
Willemien

“Mijn zoon heeft zich zo positief ontwikkeld in het afgelopen jaar. hij is meer bewust geworden van wie hij is en hoe hij mag zijn. jullie hebben mij echt laten zien hoe hij, achter de muren van zijn beperking,is als individu en welke bijzondere talenten hij heeft. Dank jullie wel voor de bijzondere begeleiding en korte lijnen die er altijd waren. Dank jullie ook voor de openheid en eerlijkheid naar ons als ouders toe.”

Een moeder (zoon van 15 jaar)

“Onze ervaring met zorgXpert is een snelle aktie als de situatie daarom vraagt met in de situaties die zich hebben voorgedaan een positief eindresultaat; een baken in de ingewikkelde zorgwereld.”

C. Witte

Zorg|Xpert kan goed meeleven en patronen herkennen. Naast vriendelijk en warm zijn kan ze ook goed mensen aanvoelen.

Jonathan

Samen met jou kijk ik hoe jij je leven weer vorm kunt geven zoals dat bij jou past

ZorgXpert

postbus 796
7500 AT Enschede

Maak kennis

p.raveling@zorgxpert.nl
06 12 15 30 29 (Petra Raveling)

Kantoortijden

maandag t/m vrijdag 9.00u – 18.00u
zaterdag en zondag gesloten